Rūpīgi izvēlēta kafija no Brazīlijas laukiem, neliela izmēra saimniecības. Kafijas raža novākta un pārstrādāta 2016. gada novembrī. Absolūts roku darbs nodrošina izcilu kvalitāti, par ko var pārliecināties tasītē.
Salds un intensīvs aromāts. Ļoti balansēta kafija, ar izteiksmīgu un sīrupīgu tekstūru. Augļu, šokolādes un halvas garšas nianses.
Arabikas šķirne: Mundo Novo
Audzēšanas augstums: 1000 – 1200 m vlj
Reģions: Cambuquira, Serra da Mantiquiera de Minas
Pārstrādes veids: pussausa (pulped natural)
Grauzdējums: Espresso
Zeme: 51 ha
Saimnieks: Artur Queiroz de Sousa
Pagatavojot izmantot tradicionālu vai automātisku espresso mašīnu.
- Nueva Esperanza Huehuetenango – GUATEMALA
Šīs kafijas pupiņas jau kādu laiku ir mūsu sortimentā espresso grauzdējumā, taču tā kā tā ir ļoti īpaša un iemantojusi atzinību no daudziem mūsu kafijas cienītājiem, esam nolēmuši to piedāvāt arī nedaudz gaišāk grauzdētu.
Lielisks un svaigs micro lot (ļoti ierobežota daudzuma kafija) no Gvatemalas. Kafija novākta un pārstrādāta 2016. gada martā – aprīlī un pie mums atceļoja pagājušajā vasarā. Nueva Esperanza saimnieks Nicolas Castillo ir patiesi priecīgs, ka viņa audzētā kafija tiek augstu novērtēta un sasniegusi tik tālu zemi – Latviju.
Šai kafijai piemīt ļoti spilgts ziedu aromāts, spirdzinošs saldums, sajūtamas kakao garšas notis.
Arabikas šķirne: Bourbon, Caturra.
Audzēšanas augstums: 1900 vjl
Reģions: Huehuetenango
Pārstrādes veids: mazgāta
Pagatavojot izmantot filtrmetodi, kafijas preskannu vai in-cup.
- Baragwi Karumandi – KENYA AA
Baragwi kooperatīva lauksaimnieki kafiju audzē Kirinyaga reģionā, Kenijā un pārstrādā Karumandi mazgāšanas stacijā.
Šai kafijai piemīt nobriedušu upeņu aromāts un garšā dominē saldas ogas – ērkšķogas, kā arī vieglas rabarberu notis.
Reģions: Kirinyaga
Pārstrādes veids: mazgāta
Grauzdējums: Vidēji grauzdēta
Pagatavojot izmantot filtrmetodi, kafijas preskannu vai in-cup.
Pagaršo visas un izvēlies savu šī pavasara garšu!